Fliserens med miljørigtige produkter

Velkommen til 2022 og en helt ny miljørigtig tilgang til rens af dine fliser.

Vi har brugt alle vores kræfter på at finde nye og miljørigtige løsninger for rensning af dine fliser.

I tæt dialog med landets førende leverandører af miljøoptimerede produkter, er vi klar til i 2022 at gå helt nye veje i måden, vi renser fliser på. Det gælder både den måde, vi fysisk udfører rensningen på, og ikke mindst de produkter vi anvender til at vedligeholde fliserne med.

ExpertFliserens er gået bort fra algebehandling i traditionel forstand, og udfører nu en helt ny ”Flisevask”, som er en kombinationsbehandling, der sikrer en langt mere miljømæssig skånsom behandling. Med vores nye flisevask fjerner vi de mikroorganismer, der sidder i fliserne, og du får et meget langtidsholdbart resultat.
Mange af vores kunder er medlem af ”Giftfri haver”, og vi kan nu med god grund sige, at vi er gået foran i branchen mht. at påvirke miljøet mindst muligt.

Få mere at vide om, hvad vi kan tilbyde og tag kontakt til os – her er flere muligheder:
Telefonisk direkte til Ebbe 4014 3801
e-mail ebbe.sarp@gmail.com eller
Online via hjemmesiden

Kontakt os for råd, vejledning og tilbud på rensning af fliser

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi er kendt for vores skarpe priser.

  Garanti for effektiv rensning af fliser

  Alger og flisepest har bedre levevilkår end nogensinde – og derfor er behovet for fliserens større.

  Med det faldende svovlindhold i luften, gør det danske klima at behovet for fliserensning er blevet større end nogensinde, da alger og flisepest har bedre levevilkår end tidligere.
  Der findes kun en måde at komme dette til livs, og det er med en grundig og effektiv fliserens.

  Behandles fliserne ikke, bliver de i løbet af ganske få år angrebet af alger og ikke mindst af flisepest. Vi bruger mekanisk afrensning udført med specialudviklet udstyr, som sikrer, at fliserne kommer tilbage til deres oprindelige udseende. Samtidig udføres det så skånsomt, at fliserne ikke beskadiges ved at blive mere ru og modtagelige for begroning.

  Fliserens i hele Nordsjælland

  Flere forskellige løsninger indenfor fliserensning

  Vi har altid en løsning der passer til dig og dine behov. Er dine fliser ikke angrebet af alger, kan en fliserens efterfulgt af en imprægnering være nok. Ønsker du en komplet løsning kan du også få dette til yderst fordelagtige priser. Inkluderet i den fulde løsning er flisevask, kombineret med vores nye miljøvenlige og forbedrede imprægnering.

  ​Når du vælger en komplet løsning, vil vi når flisevask er udført komme tilbage efter nogle tørvejrsdage og afslutte med en miljørigtig imprægnering, der sikrer et smukt resultat i årerne fremover.

  Da vi er en lokal virksomhed, så kan vi i løbet af få dage garantere slutbehandlingen, så fliserne hurtigt kan tages i brug igen.

  Pris på fliserens der er til at forstå

  Vi er nogle af de billigest på makedet, når det kommer til en komplet løsning med flisevask, og imprægnering af fliser. Faktisk er vi optil 35% billigere end gennemsnittet.

  Der er flere faktorer der spiller ind når vi skal give en pris på fliserensning, men du er garanteret en billig pris, helt uden at gå ned på kvaliteten.

  Før og efter billeder

  algebehandlingImprægnering af fliser
  Før behandling af flisepest.Fliserens, flisevask, imprægnering.

  Kæmpe prisdyk

  40%

  indtil 30/9

  BOOK nu