Fliserens med miljørigtige produkter

Velkommen til 2024 og en helt ny miljørigtig tilgang til rens af dine fliser.

Vi har brugt alle vores kræfter på at finde nye og miljørigtige løsninger for rensning af dine fliser.

I tæt dialog med landets førende leverandører af miljøoptimerede produkter, er vi klar til i 2024 at gå helt nye veje i måden, vi renser fliser på. Det gælder både den måde, vi fysisk udfører rensningen på, og ikke mindst de produkter vi anvender til at vedligeholde fliserne med.

ExpertFliserens er gået bort fra algebehandling i traditionel forstand, og udfører nu en helt ny ”Flisevask”, som er en kombinationsbehandling, der sikrer en langt mere miljømæssig skånsom behandling. Med vores nye flisevask fjerner vi de mikroorganismer, der sidder i fliserne, og du får et meget langtidsholdbart resultat.
Mange af vores kunder er medlem af ”Giftfri haver”, og vi kan nu med god grund sige, at vi er gået foran i branchen mht. at påvirke miljøet mindst muligt.

Få mere at vide om, hvad vi kan tilbyde og tag kontakt til os – her er flere muligheder:
Telefonisk direkte til Christian 29 17 38 88
e-mail expertfliserens@gmail.com eller
Online via hjemmesiden

Kontakt os for råd, vejledning og tilbud på rensning af fliser

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi er kendt for vores skarpe priser.

 

Få renset dine fliser og få 15 års garanti

Lad os fra ExpertFliserens ordne dine fliser og give dem et nyt liv. En have med fliser der ikke er blevet behandlet i flere år, har en tendens til at se kedelig og hærdet ud. Vi står for det hele, så du ikke selv skal i gang med det helt store arbejde. Vi er en lokal virksomhed, så dine fliser kan stå klar efter få dage.

Benyt dig af vores abonnementløsning, og vær sikret flotte fliser hvert år. Vi kører med 15 års garanti på grønne belægninger og flisepest, så du som kunde altid er sikker på det bedste og mest optimale resultat.

Ring til os og hør nærmere omkring vores abonnementløsning. Måske er det noget for dig?

Vi giver dig et uforpligtende tilbud – ring på 29 17 38 88 eller skriv til Expertfliserens@gmail.com, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

  Garanti for effektiv rensning af fliser

  Alger og flisepest har bedre levevilkår end nogensinde – og derfor er behovet for fliserens større.

  Med det faldende svovlindhold i luften, gør det danske klima at behovet for fliserensning er blevet større end nogensinde, da alger og flisepest har bedre levevilkår end tidligere.
  Der findes kun en måde at komme dette til livs, og det er med en grundig og effektiv fliserens.

  Behandles fliserne ikke, bliver de i løbet af ganske få år angrebet af alger og ikke mindst af flisepest. Vi bruger mekanisk afrensning udført med specialudviklet udstyr, som sikrer, at fliserne kommer tilbage til deres oprindelige udseende. Samtidig udføres det så skånsomt, at fliserne ikke beskadiges ved at blive mere ru og modtagelige for begroning.

  Fliserens i hele Nordsjælland

  Flere forskellige løsninger indenfor fliserensning

  Vi har altid en løsning der passer til dig og dine behov. Er dine fliser ikke angrebet af alger, kan en fliserens efterfulgt af en imprægnering være nok. Ønsker du en komplet løsning kan du også få dette til yderst fordelagtige priser. Inkluderet i den fulde løsning er flisevask, kombineret med vores nye miljøvenlige og forbedrede imprægnering.

  ​Når du vælger en komplet løsning, vil vi når flisevask er udført komme tilbage efter nogle tørvejrsdage og afslutte med en miljørigtig imprægnering, der sikrer et smukt resultat i årerne fremover.

  Da vi er en lokal virksomhed, så kan vi i løbet af få dage garantere slutbehandlingen, så fliserne hurtigt kan tages i brug igen.

  Pris på fliserens der er til at forstå

  Vi er nogle af de billigste på markedet, når det kommer til en komplet løsning med flisevask, og imprægnering af fliser. Faktisk er vi optil 35% billigere end gennemsnittet.

  Der er flere faktorer der spiller ind når vi skal give en pris på fliserensning, men du er garanteret en billig pris, helt uden at gå ned på kvaliteten. Kontakt os i dag på 2917 3888 eller skriv til Expertfliserens@gmail.com Du kan også altid udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

   

  Spørgsmål til fliser og imprægnering

  Hvor renser i fliser?
  Vi dækker det meste af Sjælland og kører ud til følgende byer:

  Hillerød
  Stenløse
  Frederikssund
  Frederiksværk
  Slangerup
  Ølstykke
  Jyllinge

  Vi dækker også omliggende byer, til dem der er på listen.

  Kan alle få flise rens?
  Ja, alle kan få en fliserens af eksempelvis indkørsel, terrasse, have eller et andet sted man har en flisebelægning.

  Hvad betyder imprægnering?
  Når vi imprægnerer, sørger vi får at fliserne er mere modstandsdygtige over for vand og fugt. Alger, mos og flisepest lever bedst i et fugtigt miljø, det er derfor imprægneringen er en vigtig afslutning, så vi kan holde fliserne fri så længe som muligt.

  Hvordan kan jeg selv vedligeholde mine fliser?
  Det er selvfølgelig vigtigt du selv sørger for at dine fliser holdes rene. Hold dine fliser rene ved at fjerne ukrudt og mos fra fliser og fuger, så sørger vi for at du ikke skal bøvle med flisepest og alger.

  Hvor længe holder det og gives der garanti?
  Vi kører med 15 års garanti på grønne belægninger og flisepest med vores vedligeholdelsesløsning, hvor vi hvert forår kommer ud og gør dine fliser klar til sommeren.

  Før og efter billeder

  algebehandlingImprægnering af fliser
  Før behandling af flisepest.Fliserens, flisevask, imprægnering.

  Kæmpe prisdyk

  40%

  indtil 31/3

  BOOK nu