Fliserens i Slangerup

BOOK NU OG FÅ 40% RABAT!

Miljøvenlig og effektfuld fliserens i Slangerup

Med Expert Fliserens kan du få en fliserensning i Slangerup og omegn med fokus på miljø og effektivitet.

Hos Expert Fliserens fokuserer vi på en kvalitetsrig behandling af dine fliser. Vi tilbyder en række behandlinger, som sikrer at du er tilfreds. Med en fliserens hos os bliver dine fliser renset for alger, grøn belægning og ukrudt, samt mos mellem fliser.

Vi behandler alle slags fliser i Slangerup og omegn. Det er alt fra indkørsler, haver og udendørs trapper bestående af fliser. Derudover behandler vi dine fliser for flisepest, som er en svamp der vokser på beton grundet det lave svovl-indhold. Mange fliser er udsat for flisepest i de danske haver og indkørsler, men hos Expert Fliserens kan vi få dine fliser til at se ud som nye.

Ved hjælp af vores avancerede udstyr og specialiserede personale, bliver dine fliser højtryksoverfladerenset så de ser ud som nye. Du kan se en håndfuld af vores flotte resultater i galleriet.

Behandlingen består af disse trin:

Imprægnering

For at bibeholde det flotte resultat imprægnere vi efter få dage med tørvejr dine fliser, for at forhindre at snavs og ukrudt skal trænge ned i fliserne. Imprægneringen skaber en barrierer mellem fliserne og vand, hvilket forhindrer at alger, mos og ukrudt kan vokse på dine fliser. Hermed kan du nyde dine ny-rensede og forseglede fliser året rundt uden at bekymre dig om vækst af alger og ukrudt.

  0 %
  Tilfredshedsgaranti
  0
  Års garanti / flisepest
  # 0
  Bedste produkter

  Hos Expert Fliserens fokusere vi på kvalitet, god service og skarpe priser

  Når vi behandler dine fliser benytter vi os af kvalitetsrige, certificerede og miljørigtige produkter. Dette gør vi for at kunne give dig et flot resultat med en god samvittighed overfor miljøet.

  Vores fokus på professionalitet og god service, skyldes mange år i branchen samt at vi er en familie drevet virksomhed. Det resulterer i at vi tager ansvar for, at vi alle i virksomheden sørger for en fuld kundetilfredshed. Derudover ankommer vi 9 ud af 10 gange indenfor samme uge ved behandling og den efterfølgende imprægnering. Dette kan lade sig gøre da vi er beliggende i Frederiksund og er din lokale fliserenser, mens andre selskaber typisk først udfører imprægneringen nogle uger efter behandlingen.

  Alt dette får du til gode og skarpe priser!

  Ebbe Sarp fra Expert Fliserens har erfaring og viden omkring virksomhedsregnskaber, og dette er blevet overført til Expert Fliserens, for at sikre dig en god pris uden nødvendige udgifter og omkostninger.

  Ring til os nu på tlf: 29 17 38 88 eller send en mail til expertfliserens@gmail.com og få et uforpligtende tilbud på fliserens i Slangerup.

  Skriv besked ↓

   Hvad koster professionel rensning af fliser?

   ExpertFliserens har en prissætning som er MEGET konkurrencedygtig. Dette beror på en meget stram og effektiv omkostningsstyring. Der flere ting at tage højde for, når vi bestemmer prisen. Vi ser på adgang til vand, muligheden for bortledelse af vand og slam, tilkørselsforhold, antal m2 med mere.

   Få et uforpligtende tilbud på fliserens i Slangerup

   Vil du høre mere om Expert Fliserens eller har du eventuelle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os!

   Hos Expert Fliserens tilbyder vi et uforpligtende tilbud, som selvfølgelig er gratis for dig i Slangerup. 

   Kontakt os allerede idag og hør mere om vores behandlinger og hvad det vil koste dig.

   Vi kan kontaktes på tlf. nr.: 29 17 38 88 eller på mail expertfliserens@gmail.com.

   Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden og så ringer vi dig op snarest muligt.

   Kæmpe prisdyk

   40%

   indtil 31/3

   BOOK nu