Fliserens i ølstykke

BOOK NU OG FÅ 40% RABAT!

Professionel rensning af fliser i Ølstykke

Expert Fliserens er din lokale fliserenser i hele Nordsjælland.

Vi udfører en række behandlinger, så dine fliser ser nye og rene ud igen. Ved hjælp af miljørigtige metoder og behandlinger, er vi med til at fjerne flisepest, mos mellem fliser, alger på fliser og andre former for bevoksning.

Nedenfor ser du trinene i vores fliserensnings proces:

  Få renset dine fliser

  Døjer dine fliser med flisepest? Vil du fjerne alger på fliser? Søger du en abonnementsordning på vedligeholdelse af dine fliser?

  Expert Fliserens sidder nu klar til at modtage din henvendelse, så vi kan sørge for dine fliser. Vi renser dine fliser, så du kan komme af med alger, mos, flisepest, lav, snavs og andet belægning. Vi tilbyder kvalitetsrig fliserens med en tilhørende god service, så du og dine fliser får den bedste bearbejdning og behandling.

  Derudover tilbyder vi også en skræddersyet ordning, hvor vi hvert år renser og vedligeholder dine fliser. Hermed kan dine fliser se nylagte ud hele året. Du kan også se en brøkdel af vores flotte resultater i vores galleri.

  Afrensning af fliser på din ejendom, kan ske uanset om du er hjemme eller ej. Vi overholder altid vores aftaler, så du ved præcist hvornår vi kommer og har været forbi dig og rense fliser. Efterfølgende kommer vi typisk tilbage indenfor en uge og udfører flise imprægnering, så dine fliser er mindre modtagelige for fugt og vand, som danner grønne belægninger på fliser. Imprægnering af fliser kan også ske uden at du er hjemme, hvis det ikke passer din dagligdag.

  0 %
  Tilfredshedsgaranti
  0
  Års garanti / flisepest
  # 0
  Bedste produkter

  Kvalitetsrig og miljøvenlig fliserens og imprægnering

  Hos Expert Fliserens går vi op i miljøet!

  Når vi udfører fliserens og imprægnering samt desinfektionsbehandling, så har vi altid fokus på miljøet. Vi er en af de få i branchen som ikke benytter os af nanobehandlinger ved rensning af havefliser, samt andre omkringliggende fliser på din ejendom. Nano behandling er en giftig metode, som kan forskylde eventuelle lunge- og hjertesygdomme ved indånding. Grundet din og vores ansattes sundhed, bruger vi dermed en miljøvenlig behandling, så du og dine omgivelser kan føle jer trygge.

  Skriv besked ↓

   Hvad koster professionel rensning af fliser?

   ExpertFliserens har en prissætning som er MEGET konkurrencedygtig. Dette beror på en meget stram og effektiv omkostningsstyring. Der flere ting at tage højde for, når vi bestemmer prisen. Vi ser på adgang til vand, muligheden for bortledelse af vand og slam, tilkørselsforhold, antal m2 med mere.

   Få et uforpligtende tilbud på fliserens i Ølstykke

   Vil du høre mere om vores miljøvenlige fliserens og imprægnering? Kontakt os allerede i dag og hør mere, stil spørgsmål og få et uforpligtende tilbud på fliserensning på din ejendom.

   Du kan kontakte os gennem kontaktformularen på siden, eller gennem vores kontaktoplysninger. Ring gerne til os på tlf.: 29 17 38 88 eller send en mail til expertfliserens@gmail.com, og så vender vi hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud.

   Vi glæder os til at høre fra dig!

   Kæmpe prisdyk

   40%

   indtil 31/3

   BOOK nu