Fliserens i Jyllinge

BOOK NU OG FÅ 40% RABAT!

Miljøvenlig fliserensning og imprægnering

Expert Fliserens er din lokale fliserenser og udfører fliserensning i Jyllinge og omegn, så du kan komme af med flisepest, alger på fliser, mos mellem fliser og andre belægninger.

Få fjernet alger på fliser, mos mellem fliser, begroninger på fliser og en generel rensning af fliser. Vores ansatte udfører overordnet en flisevask en flise imprægnering. I disse processer findes en række metoder og produkter, som benyttes for at udføre en behandling af fliser i Jyllinge.

Vi benytter os af følgende trin, for at rense dine fliser:

Vi bruger den nyeste formel indenfor fliserens, som både er effektiv og miljøvenlig. Dette kan lade sig gøre på grund af ny teknologi, hvor vi ikke benytter en nanobehandling.

Desværre benytter mange i branchen nanobehandlinger, som både er miljø- og sundhedsskadelig. Dette har vi taget afstand fra, så vi kan passe på vores kunder, ansatte og miljøet.

  0 %
  Tilfredshedsgaranti
  0
  Års garanti / flisepest
  # 0
  Bedste produkter

  Imprægnering af fliser

  Imprægnering til fliser i Jyllinge, udfører vi nogle dage efter rensningen af havefliser og fliser andre steder på din ejendom.


  Vi kommer meget ofte allerede indenfor 1 uge efter rensningen, og imprægnere fliserne. Imprægnering er en ekstra service, hvor vi lægger et beskyttende lag over fliserne, som beskytter mod fugt. Dermed mindskes risikoen for bevoksninger og andre belægninger på dine fliser.

  Effektiv flisebehandling mod flisepest og grønne belægninger på fliser

  At fjerne alger på fliser, fjerne flisepest og generelt udfører en afrensning af fliser, kræver ofte en stærk og kradsbørstig formular af fliserens. Ved hjælp af nye metoder er det lykkedes os at bruge en effektiv flisevask, flisepest rens og imprægnering, som også er miljøvenlig.

  Vi nyder at udføre rens af fliser, som er miljø- og sundhedsrigtig, så vi kan udføre vores arbejde med god samvittighed.

  Skriv besked ↓

   Hvad koster professionel rensning af fliser?

   ExpertFliserens har en prissætning som er MEGET konkurrencedygtig. Dette beror på en meget stram og effektiv omkostningsstyring. Der flere ting at tage højde for, når vi bestemmer prisen. Vi ser på adgang til vand, muligheden for bortledelse af vand og slam, tilkørselsforhold, antal m2 med mere.

   Få et uforpligtende tilbud på fliserens Jyllinge

   Hos Expert Fliserens sidder vi klar til at tage imod din henvendelse. Vi kan svare på dine spørgsmål og tage en uforpligtende snak omkring dine fliser.

   Derudover kan vi aftale en dag hvor vi på baggrund af dine flisers areal, type og andet, giver dig et uforpligtende tilbud på fliserens Jyllinge.

   Kontakt os på tlf. nr.: 29 17 38 88 eller send os en mail på expertfliserens@gmail.com.

   Du kan også kontakte og gennem kontaktformularen, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

   Kæmpe prisdyk

   40%

   indtil 31/3

   BOOK nu