Kontakt os for mere information

Vil du bestille en fjernelse af flisepest, eller bare høre nærmere – så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

ExpertFliserens tilbyder hele 15 års garanti mod grønne belægninger og flisepest.

Dette er nu muligt på baggrund af vores nye og helt fantastisk miljøvenlige imprægnering. For at kunne holde fliserne lige så flotte som nyrensede, så forudsætter det, at vi én gang årligt inspicerer dine fliser og foretager en efterbehandling med vores nye miljøvenlige flisevask, der nænsomt lægges på fliserne.

Vedligehold tilbydes alene til vores kunder, når vi har renset deres fliser, eller hvis der er tale om nylagte fliser max 1 år gamle. Dermed sikres et smukt udseende i mange år.

Ring direkte eller skriv og hør nærmere hos Christian 29 17 38 88expertfliserens@gmail.com.

  Hvad er flisepest? Og hvad er årsagen til flisepest?

  Det er en lavsvamp, som sætter sig på flisernes overflader.

  Det kan godt minde lidt om en blomsterlignende eller moslignede vækst på fliserne. På grund af det lave svovlindhold i luften, dannes der alger, lav, mos og flisepest på de udendørs fliser. Det ser hverken pænt ud eller er særlig sundt for fliserne. Det lavere svovlindhold er en af de store årsager til at vi oplever mere og mere flisepest idag end for år tilbage.

  Vi tilbyder behandling af flisepest i form af en flisevask og imprægnering. Mange forsøger selv med en højtryksrenser, men ofte fører det til beskadigede fliser, hvilket resulterer i øget vækst af flisepest i fremtiden. Derfor er det bedre at lade Expert Fliserens udføre arbejdet for dig, så du undgår beskadigede fliser, og kan være helt sikker på, at det bliver udført korrekt.

  Flisepest og behandling

  Behandling af flisepest

  Her hos ExpertFliserens tilbyder vi effektiv behandling, så dine fliser kommer til at fremstå som nye. Vi er beliggende i Frederikssund, og vi har derfor en ideel placering for at kunne servicere vores kunder i hele Nordsjælland.

  Skånsom og effektiv rens af fliser

  Når vi foretager behandlingen, starter vi ud med en flisevask, der udføres med specialudviklet udstyr, der sikrer, at fliserne kommer tilbage til deres oprindelige udseende. Udstyret er udviklet så det ikke beskadiger fliserne, men er alligevel yderst effektivt.

  ​Når det hele har fået lov til at tørre, kommer vi typisk inden for samme uge og giver fliserne vores nye miljøvenlige og forbedrede imprægnering – Kelax 189, som er særdeles holdbar. Imprægneringen trænger dybt ind i flisernes overflade, og sikrer hermed en effektiv overflade beskyttelse.

  Før og efter billeder

  algebehandlingImprægnering af fliser
  Før behandling af flisepest.Fliserens, flisevask, imprægnering.

  Kæmpe prisdyk

  40%

  indtil 31/3

  BOOK nu