Fliserens Hillerød

BOOK NU OG FÅ 40% RABAT!

Ny miljørigtig og supereffektiv fliserens i Hillerød

Expert Fliserens tilbyder, som din lokale håndværker, at rense fliser og udføre imprægnering af fliser i Hillerød og omegn.

Du oplever sikkert, at der er alger på dine fliser, flisepest og mos mellem fliser mv. Det betyder, at fliserne kan være glatte, og samtidig er det ikke så pænt at se på. Hvis du tænker på afrensning af fliser, fjerne alger på fliser og på fliseimprægnering, så er svaret ExpertFliserens. 

Som nok de eneste i branchen, arbejder vi med en særlig kombinationsbehandling, som vi kalder Flisevask. Den består af de første 4 arbejdstrin:

Kontakt os på telefon 29 17 38 88 eller e-mail expertfliserens@gmail.com, hvis du ønsker et tilbud på fliserens Hillerød.

  0 %
  Tilfredshedsgaranti
  0
  Års garanti / flisepest
  # 0
  Bedste produkter

  Hurtig og miljørigtig fliserens i Hillerød

  I takt med klimaforandringerne, så er der i dag også bedre levevilkår for flisepest, alger og andre begroninger på fliser. Det er derfor en god idé, at rense fliser, hvis du gerne vil fjerne alger på fliser, eller fjerne flisepest, så din have står super skarpt til sommer.

  Vi har som nogle af de få på markedet, valgt at gå væk fra den gamle metode som hos mange stadig anvendes. Nanobehandlingen er meget giftig for omgivelserne, og er derfor et kæmpe no-go hos os.

  Vi ønsker at bevare naturen i dens gode stand, og ønsker ikke at skade hverken miljøet eller omgivelserne, som giften kan sprede sig til ved brug af Nano. Dette er muligt med vores miljørigtige imprægnering, som faktisk også fungerer meget bedre og som tilmed er længere holdbart.

  Fordi vi er lokale, kan vi efter få dage med tørvejr udføre den afsluttende imprægnering, så havemøbler, krukker, grill mv. hurtigt kan komme på plads. Det vil typisk ske efter 3-5 arbejdsdage.

  15 års garanti

  Vedligehold i de kommende år. 

  Vores nye miljøvenlige og effektive imprægnering er grundlaget for, at vi kan tilbyde 15 års Garanti ved aftale om årligt vedligehold.

  Efter en lang fugtig vinter – og måske flere år uden rensning og vedligehold, har du sikkert brug for hurtig og effektiv hjælp. Ring derfor allerede nu og få et tilbud på rensning af fliser, så du er klar til forår og sommer med de flotteste fliser i boligkvarteret.

  Kontakt Ebbe hos ExpertFliserens os på telefon 29 17 38 88 eller skriv på e-mail expertfliserens@gmail.com, og få et tilbud på fliserens i Hillerød.

  Vi kører altid ud og besigtiger opgaverne for at udføre en præcis opmåling og samtidig give dig et godt tilbud på udførelsen.
  Det er naturligvis ganske uforpligtende for dig 😊

  Skriv besked ↓

   Hvad koster professionel rensning af fliser?

   ExpertFliserens har en prissætning som er MEGET konkurrencedygtig. Dette beror på en meget stram og effektiv omkostningsstyring. Der flere ting at tage højde for, når vi bestemmer prisen. Vi ser på adgang til vand, muligheden for bortledelse af vand og slam, tilkørselsforhold, antal m2 med mere.

   Få et tilbud på fliserens i Hillerød

   Hvis du gerne vil høre mere om vores fliserens, vores metoder, priser eller bare gerne vil have et uforpligtende tilbud på vores fliserens i Hillerød, så tøv ikke med at kontakte os! 

   Vi kan kontaktes på tlf. nr.: 29 17 38 88 eller på mail expertfliserens@gmail.com.

   Du kan også kontakte os ved, at udfylde kontaktformularen på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!

   Kæmpe prisdyk

   40%

   indtil 31/3

   BOOK nu