Fliserens i Stenløse

BOOK NU OG FÅ 40% RABAT!

Miljøvenlig og flisevask og imprægnering i Stenløse

Expert Fliserens udfører fliserensning i Stenløse og omegn, så du kan komme af med flisepest, alger på fliser,  mos mellem fliser og andre belægninger. 

Vi renser og imprægnerer din ejendoms fliser i hele Nordsjælland

Ved hjælpe af vores behandlinger, kan vi fjerne flisepest, mos mellem fliser og grønne belægninger på fliser. Vi udfører alle vores behandlinger med miljøvenlige produkter og metoder, så du ikke skal være utryg for dig og dine omgivelser. Vi benytter os IKKE af nanobehandlinger, da de er sundhedsskadelige og ikke miljøvenlige ved afrensning af fliser.

At rense fliser er en service, hvor alle grønne belægninger, flisepest, sort lav, mv. bliver fjernet fra dine fliser. Vi har en høj sans for detaljer og en grundighed, som resulterer i at dine fliser bliver rene og ser nylagte ud. Efter at vi har renset dine fliser, kommer vi tilbage indenfor en uge og udfører en imprægnering af fliser. Dette gør vi for at mindske risikoen for bevoksning af grønne belægninger og alger på fliser.

Her kan du se vores trin ved rensning af havefliser:

  0 %
  Tilfredshedsgaranti
  0
  Års garanti / flisepest
  # 0
  Bedste produkter

  Expert Fliserens renser dine fliser uden sundhedsskadelige metoderr

  Vores fliserens og imprægnering til fliser er miljøvenlige og effektfulde. Det er lykkedes os ved hjælp af nye metoder og teknologi, at skabe en behandling hvor du får en effektfuld behandling til dine fliser, som samtidig er miljøvenlig for dig og dine omgivelser.

  Selvom vi ser at mange af vores konkurrenter bruger nanobehandlinger, vil vi meget hellere værne om vores kunder og ansatte, end at benytte os af nanobehandlinger som skader miljøet og omgivelserne. Nanobehandlinger er nemlig desværre både sundhedsskadelige for dig, samt omkringværende dyr og planter.

  Hos Expert Fliserens udfører vi vores kvalitetsrige og miljøvenlige behandlinger med en tilhørende god service, så du får renset dine fliser nemt, hurtigt og med god samvittighed.

  Ønsker du en miljøvenlig og effektiv fliserens i Stenløse, er du velkommen til at kontakte os gennem kontaktformularen på siden, eller gennem vores kontaktoplysninger.

  Skriv besked ↓

   Hvad koster professionel rensning af fliser?

   ExpertFliserens har en prissætning som er MEGET konkurrencedygtig. Dette beror på en meget stram og effektiv omkostningsstyring. Der flere ting at tage højde for, når vi bestemmer prisen. Vi ser på adgang til vand, muligheden for bortledelse af vand og slam, tilkørselsforhold, antal m2 med mere.

   Få et uforpligtende tilbud på fliserensning i Stenløse

   Rensning af fliser og flise imprægnering udføres til betalelige priser, så alle kan være med.

   Du kan altid kontakte os, så kan vi give dig et uforpligtende tilbud på rensning af dine fliser i Stenløse. Tilbuddet får du på baggrund af en bestigelse og opmåling på din ejendom, så du ved hvad du skal betale Expert Fliserens for at få udført fliserens i Stenløse.

   Derudover garanterer vi dig at du får en god service, hvor vores imødekommende ansatte også kan svare på eventuelle spørgsmål du end måtte have.

   Kontakt os på tlf. nr.: 29 17 38 88 eller på mail: expertfliserens@gmail.com.

   Kæmpe prisdyk

   40%

   indtil 31/3

   BOOK nu