Fliserens i Frederiksværk

BOOK NU OG FÅ 40% RABAT!

Professionel fliserens i Frederiksværk

Hos Expert Fliserens tilbyder vi en miljøvenlig fliserens i Frederiksværk og omegn. 

Vejret har budt på meget, og du har helt sikkert også oplevet at finde mos mellem fliser, flisepest eller alger på dine fliser. Hvis du ønsker, at din have står skarpt til sommer, så kontakt os allerede nu og få et uforpligtende tilbud på rensning af dine fliser i Frederiksværk.

Når der opstår denne form for begroninger på og mellem fliser, så betyder det desværre også, at fliserne kan være enormt glatte og dermed er det ikke særlig sikkert at gå på, specielt ikke i regnvejr. Udover dette, så ser det heller ikke pænt ud. Vi ved godt, at rensning af havefliser kan være et stort arbejde, så tøv ikke med at kontakte os!

Vi tilbyder som noget helt unikt en særlig kombinationsbehandling, som vi kalder for flisevask. Denne består af de følgende 4 arbejdstrin:

Afslutningsvis vil vi efter få tørvejrsdage udføre den afsluttende behandling – imprægnering der giver en effektiv beskyttelse af de nyrensede fliser. 

Efter behandlingen af dine fliser, har du mulighed for at få vedligeholdelse af fliserne, så de står pænt hvert år når foråret og sommeren nærmer sig. 

Expert Fliserens tilbyder 15 års garanti, ved aftale om årligt vedligehold.

  0 %
  Tilfredshedsgaranti
  0
  Års garanti / flisepest
  # 0
  Bedste produkter

  Hurtig og effektiv fliserens

  Som din lokale fliserenser i Frederiksværk, kan vi allerede efter få dage med tørvejr komme og udføre den afsluttende del af behandlingen – imprægneringen. Dette betyder, at du kan få dine havemøbler, grill, krukker og andet tilbage på plads igen meget hurtigt. Der sker typisk efter 3-5 arbejdsdage.

  Vores miljøvenlige fliserens er skånsom mod miljøet, mennesker og dyr. Det er tilmed også længere holdbart end andre former for fliserens. 

  Kontakt os på tlf. nr.: 29 17 38 88 eller via e-mail på expertfliserens@gmail.com, og få et uforpligtende tilbud på rensning af dine fliser i Frederiksværk.

  Vi kan også kontaktes ved, at udfylde kontaktformularen på siden her.

  Skriv besked ↓

   Hvad koster professionel rensning af fliser?

   ExpertFliserens har en prissætning som er MEGET konkurrencedygtig. Dette beror på en meget stram og effektiv omkostningsstyring. Der flere ting at tage højde for, når vi bestemmer prisen. Vi ser på adgang til vand, muligheden for bortledelse af vand og slam, tilkørselsforhold, antal m2 med mere.

   Få et tilbud på fliserens i Frederiksværk

   Har du spørgsmål til vores fliserens, eller ønsker du ganske enkelt et uforpligtende tilbud på fliserens i Frederiksværk? så kontakt os gerne!

   Vi kan kontaktes på tlf. nr.: 29 17 38 88 eller på mail expertfliserens@gmail.com.

   Vi glæder os til at høre fra dig! 

   Kæmpe prisdyk

   40%

   indtil 31/3

   BOOK nu