Vores miljøvenlige imprægnering giver dine fliser en lang levetid

Nanobehandling ÷           Miljørigtig imprægnering

Vi ved godt, at flere af vores konkurrenter slår på, at de anvender nano til imprægnering.
Uanset om man ser på fliserenserbranchen, malerbranchen eller andre brancher, der arbejder med coatning, så er nano for alvor noget, man går væk fra! Alligevel reklamerer flere af vores konkurrenter med, at de anvender det.

Nano er et SÆRDELES giftigt og dermed miljømæssigt kontroversielt produkt at sprøjte på dine fliser. Dels vil vi ikke udsætte vores medarbejdere for dette stof, og dels kan man ikke undgå, at når man lægger produktet på fliserne, så fører vinden mindst 10-15% af nanovæsken bort og ud i naturen, hvor det forurener og påvirker både dyr, mennesker og planter.

Vi er gået nye veje og har sammen med vores leverandør fundet et produkt, der er vandbaseret. Utallige tests har vist, at det er langt bedre til at forsegle overfladen på en miljørigtig måde. Flisepest og alle former for små organismer har MEGET svært ved at gro oven på vores nye imprægnering, som godt nok er ny, men som er gennemtestet over flere år.

ExpertFliserens imprægnering er så effektiv, at vi tilbyder hele 15 års garantiaftale. Eneste forudsætning er, at vi én gang årligt besigtiger dine fliser og foretager en flisevask med et renseprodukt, der nænsomt fjerner alle mikroorganismer.

Ønsker du at hører mere om dine muligheder eller at få en pris på imprægnering af dine fliser, så kontakt os på 29 17 38 88 eller udfyld kontaktformularen her på siden og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Se mere under ”Vedligehold

  Imprægnering af fliser giver forlænget levetid

  Imprægnering af fliser er med de klimatiske forhold, vi har, helt afgørende for, at det flotte resultat efter en rensning kan fastholdes.

  Har man netop nyanlagt fliser, så er de ubehandlede, og i løbet af blot 2-3 år vil man se begyndende flisepest mv, så det er brandærgerligt at ”glemme” at få dem behandlet.

  Når man har renset fliser, så er de lige så ”nøgne”, som da de var nye, og dermed lige så udsatte for begroning og smuds.

  Med vores nye forbedrede miljøvenlige imprægnering opnår man følgende:

  1. Flisepest og sort lav kan ikke gro på overfladen i rigtigt mange år.
  2. Vand og frost sprænger overfladen på betonfliser. Med nanobehandlingen lukkes overfladen, og man undgår frostsprængninger. Når fliser bliver meget rustikke med årene, så er det pga. frost, så det er vigtigt at lukke overfladen.
  3. Alger falder på ALT udendørs, uanset hvad man behandler med. Er overfladen imprægneret, er det let at fjerne begroningen med en efterbehandling. Vi kan tilbyde en garanti, som sikrer, at du ALTID har superflotte fliser. Ring og hør nærmere.
  4. Vær opmærksom på, at ikke alle imprægneringsmetoder er lige effektive og holdbare. ExpertFliserens har valgt det bedste produkt på markedet – Kelax 189, der er vandbaseret, og vist sig særdeles effektivt og miljøvenlig. Netop dette produkt har vist sig at ha´ helt unikke egenskaber mht. effektivitet og holdbarhed.

  Ny miljøvenlig imprægnering

  Fordele ved imprægnering af fliser

  Imprægneringen er særdeles effektiv og trænger helt ind i flisernes overflade og sikrer en meget effektiv forsegling af overfladen. Jo mindre vand der optages i en flise, jo mere modstandsdygtig er den over for begroning som alger, lav, flisepest mos mv.

  Produktbeskrivelse af imprægneringsvæsken Kelax 189

  Kelax 189 er et miljøvenligt vandbaseret imprægnerings-produkt. Det er transparent, dybdevirkende, pletter ikke og gulner ikke. Kelax 189 er yderst effektivt, langtidsholdbar og særdeles vandafvisende. Expert Fliserens kan med dette produkt, tilbyde en garanti mod begroning og flisepest i helt op til 15 år.

  Før og efter billeder

  algebehandlingImprægnering af fliser
  Før behandling af flisepest.Fliserens, flisevask, imprægnering.

  Kæmpe prisdyk

  40%

  indtil 31/3

  BOOK nu